Despre blondul platinat obtinut la Vanity Hair Salon


 

Blond Platinat la Vanity Hair Salon

Ieri am fost la Vanity Hair Salon pentru a-mi vopsi radacinile si a-i da parului un refresh: si anume nuanta aceea de blond platinat. O nuanta pacatoasa, pentru ca e foarte greu de obtinut si destul de dificil de pastrat, insa pe care multe fete isi doresc sa o aiba macar o data in viata. Am nimerit pe maini bune pentru ca fetele au terminat cursurile la cel mai cautat coafor din Cluj si lucreaza cu produse de cea mai buna calitate – Goldwell, la preturi foarte accesibile. Salonul, deschis recent, se afla in zona centrala, deci iti va fi usor sa ajungi daca esti din Cluj – pe Ioan Ratiu nr.5 vis-a-vis de MEMO 10.

Pentru a obtine o nuanta atat de deschisa, parul trebuie decolorat. Da, din pacate, nu putem avea o culoare asa deschisa doar din vopsea. Parul se degradeaza, trebuie ingrijit constant, insa merita. Dupa decolorare, se obtin reflexiile acelea movulii cu ajutorul unui nuantator special, care dupa doar cateva spalari dezvaluie un blond platinat superb.

Vorba multa-i saracia omului, asa ca, cel mai bine hai sa vedem ce a iesit, din urmatoarele fotografii:

Procesul de pregatire, lucru si asteptare dureaza undeva la 3 ore.

Before / After

Le puteti contacta pe fetele de la Vanity la numarul de telefon: 0752 199 202 sau pe Facebook Vanity Hair Salon.

Eu le multumesc inca o data, le-a iesit perfect, din prima si chiar nu ma asteptam sa iasa asa fain pentru ca e foarte greu sa lucrezi cu parul blond si sa obti o nuanta de genul acesta. Fetelor, cu pregatirea potrivita, multa munca, dedicare si pasiune sunt sigura ca veti reusi.

❤ Va pup!

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.