Provocarea CREMATEX(furnizor haine second-hand/outlet): 3 look-uri cu hainele lor


Astăzi vom vorbi, pe scurt, despre haine second-hand/outlet, sustenabilitate și modă, iar la final răspund provocării celor de la CREMATEX de a crea 3 outfit-uri cu haine din depozitul lor din Cluj.

Când vorbim despre industria textilelor, a hainelor de orice fel – este greu să aduci în discuție termenul “sustenabilitate”. Știm cu toții că industria fast-fashion este o industrie poluantă, care oferă prețuri mici la costuri de producție… mici, dar în același timp enorme( datorită sclavismului persoanelor din diverse zone defavorizate ale lumii). Fiind pasionată de modă și haine, în general, îmi vine greu să renunț complet la această pasiune și am încercat pe cât posibil să nu încurajez neapărat “consumerismul” ci găsirea unor piese “timeless” și reinventarea lor pe parcusul anilor. Consider că hainele de tip SH și outlet ar trebui, de asemenea, să fie mai mult promovate și cumpărate tocmai pentru a nu încuraja acest “fast-fashion” și aceste “trenduri” /  care se traduc prin dorința de a avea mereu ceva nou, deoarece ce avem deja “nu se mai poartă”. Atât de greșit. Mereu am purtat ce am vrut eu, chiar dacă era la modă sau nu, atâta vreme cât m-am simțit foarte bine și mi-au venit bine hainele respective. Tocmai din acest motiv, vreau să vă vorbesc puțin despre un distribuitor local de haine outlet/SH: CREMATEX. Cel mai probabil, hainele pe care le găsești în SH-urile și outlet-urile din Cluj(nu numai), au plecat din depozitele lor.

Crematex s-a înființat în anul 2011, se adresează firmelor , nu cumpărătorului final, așadar dacă deți un magazin de acest fel poți merge la ei în depozite – poți vedea marfa personal ori ți se poate livra în maxim 48h oriunde în țară. Oferă consultanță, în funcție de preferințe și buget. Luna Noiembrie vine la pachet cu promovare gratuită pe instagramul meu, pentru cel mai fidel cump ă r ă tor. Unul dintre pașii esențiali atunci când deschizi un magazin cu haine second-hand/outlet este acela de a găși un depozit care să îți livreze constant, la prețuri bune – hainele de calitate pe care tu ți le doreșți pentru clienții tăi. Am fost personal la ei în depozite și am văzut hainele, accesoriile și încălțămintea de acolo – în doar 30 minute am ales din sacii cu haine second-hand 3 outfituri foarte faine, să nu mai vorbesc despre ce am găsit în sacii premium. Lavinia, cea care se ocupă de mai bine de 8 ani de acest business este foarte drăguță și răbdătoare, știe acest domeniu foarte bine, așa că te vei alege și cu sfaturi de business excelente de la ea, nu doar cu câțiva saci de haine. Cel mai bine vorbesc fotografiile, așa că aș vrea să vă arăt cum m-am descurcat cu provocarea lor de a realiza 3 outfit-uri cu haine CREMATEX:

Sporty All Jeans Look

Înafara de blugi, care sunt luați din altă parte, port un outfit complet format din haine second, CREMATEX. Cerceii, accesoriul pentru par, geantă, încălțămintea sunt articole noi, tip outlet calitate foarte bună. Ador acest look sporty, foarte comod – perfect pentru o zi la școală/facultate.

Alina Boda CREMATEX

Alina Boda CREMATEX

Alina Boda CREMATEX

Alina Boda CREMATEX

Alina Boda CREMATEX

Alina Boda CREMATEX

Alina Boda CREMATEX

Autumnal Elegant Street Style

Am creat acest look elegant și sexy, de toamnă, pornind de la rochia și geanta găsite la Crematex. Am adăugat botinele, ochelarii și lanțul de la brâu din garderoba personală. Sunt obsedată după geanta asta, este NA-KD, nouă, au foarte multe modele – în stare bună. Rochia este second-hand, însă arată foarte bine în combinația asta – aproape că ai spune că e un model nou dintr-un magazin cunoscut.

Alina Boda CREMATEX

Alina Boda CREMATEX

Alina Boda CREMATEX

Alina Boda CREMATEX

Alina Boda CREMATEX

Alina Boda CREMATEX

Alina Boda CREMATEX

Cozy poncho look

Adoooor acest look atât de cozy, însă în același timp sofisticat. Am păstrat doar pantalonii și botinele din garderoba personală, în rest toate articolele sunt găsite în depozitul celor de la Crematex. Ador această geantă, culoarea și textura ei – e perfectă pentru outfit-urile de toamna! Nu am mai purtat de câțiva ani poncho, eu zic că e un moment bun să reîncep dacă tot l-am găsit la ei. După cum spuneam, dacă mă simt bine și îmi place cum arată – nu trebuie să fie în trend că să port o haina. Până la urmă eu port haina, nu haina mă poartă pe mine.

Alina Boda CREMATEX

Alina Boda CREMATEX

Alina Boda CREMATEX

Alina Boda CREMATEX

Alina Boda CREMATEX

Alina Boda CREMATEX
Photography @zupht

Care este look-ul tău preferat? Lasă-mi un comentariu și spune-mi preferatul tău și părerea ta despre hainele second-hand/outlet. Mulțumesc din suflet pentru vizită!

4 Comments Add yours

  1. Alexandra says:

    Ultima ținută e perfectă ❤

    1. Alina Boda says:

      Mulțumesc 😘😘😘

  2. Rox says:

    Cosy poncho 💕😍
    Te prinde super!🤩

    1. Alina Boda says:

      Multumesc Rox 🤗😘

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.