Cine sunt?


E greu sa spui in cateva cuvinte cine esti si sa cuprinzi totul. Din cauza asta mi-ar placea sa nu iei mot-a-mot tot ce e scris aici. Tind sa cred ca sunt o fire dificila si nemaiintalnita. Am sa iti descriu cateva generalitati, insa cel mai bine ar fi sa imi urmaresti articolele si sa incerci sa descoperi cine sunt eu.

Fire deschisa, sociabila, usor timida atunci cand intalnesc o persoana noua.

Am decis să îmi fac blog pentru că simțeam că trebuie să împărtășesc ceea ce văd, simt, trăiesc. O să găsești aici diverse subiecte: modă, machiaj, locuri de vizitat, recomandări. E jurnalul meu. E un blog de lifestyle, nu un blog de fashion. Nu urmez tipare, prefer sa-mi creez stilul meu. Mereu am considerat stilul mai presus de fashion. Cred ca omul face haina, nu haina il face pe om.

Am studiat în Cluj la FSEGA si am obtinut diploma de licenta in statistica. Fără nicio legătură cu domeniul în care am studiat, mereu am fost atrasă de artă, de frumos, am apreciat oamenii cu bun gust și am încercat să fiu unul. Am terminat un curs avansat de cosmetica si unul de machiaj pentru ca imi place domeniul.

Îmi plac filmele Sci-Fi dar nu le ignor nici pe cele de dragoste. Îmi place adrenalina, dar nu refuz nici o plimbare în parc.

Cred în dragoste, cred în ceea ce poți reuși în doi. Mă port frumos cu oamenii dar atunci când ei nu se poartă la fel mă îndepărtez. Oamenii mari te fac să crezi că poți să fii și tu mare, oamenii mici te fac sa te simti mic!

Îmi place să descopar in permanenta lucruri noi, sa descopar locuri noi si de asemenea oameni noi, buni si cu care sa impartasesc pasiunea mea pentru fotografie, blogging si frumos. Ador animalele, am un motan de aproximativ un an.

Urăsc minciuna, falsitatea, monotonia, aroganța și oamenii nemiloși.

Îmi cumpăr lucruri de la second-hand sau magazine no-name pe care le combin cu haine pe care mi le iau din mall. Nu mi-e rușine să spun asta și chiar găsesc lucruri unice și sunt întrebată de unde le am.

Pentru mine viața nu ar fi la fel fără: părinți, iubire, prieteni, condus, muzică, călătorii, mâncare bună și fără să scriu pe blog.

Dacă ai nevoie de un sfat, o părere, eu sunt aici!

 

2 Comments Add yours

  1. Anonymous says:

    E buna aia cu “ma deschid treptat dar sigur”. 🙂

    1. Alina Boda says:

      Ia-o cum vrei tu.

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.