Deschiderea oficiala Kiehl`s la Cluj


Experienta mea la deschiderea Kiehl’s

Marti a fost deschiderea oficiala Kiehl’s in Cluj-Napoca, Iulius Mall. Ajungeam putin in intarziere, ora evenimentului era 17:00, ora de varf, iar in Clujul nostru fain se simte foarte bine asta. Am vazut cateva fete cu baloane albe si negre si am pornit hotarata catre ele sa intreb pe unde se afla magazinul. Nu-mi citisem e-mailul in care eram anunta sa intru pe la intrarea principala si sa ma las ghidata de indicii. Asadar, ajunsa direct la indiciul 2, m-am intors la indiciul numarul unu si am continuat pe la toate indiciile pana cand am ajuns la magazin. L-am cunoscut si pe Mr. Bones!

Kiehl`s este un brand cu o vechime de 166 ani in domeniul farmaceutic/dermato-cosmetic.

Am asteptat cateva zile pana la postarea articolului pentru ca imi doream sa testez produsele lor, fiind prima oara cand auzeam despre acestea. Asadar, am testat crema Ultra Facial Cream, pe care o gasesc foarte hidratanta si chiar potrivita tenului gras. Inainte de aplicarea cremei folosesc uleiul Daily Reviving Concentrate, ziua si Midnight Recovery Concentrate, inainte de culcare. Samponul Amino Acid este incredibil, curata foarte bine si miroase a cocos, un miros foarte natural. Printre produsele pe care le-am mai testat se numara si Kiehl`s Lip Balm #1 Mango. Mi-a hidratat perfect buzele si are un miros fain de mango. Acum, dupa atatea cuvinte de lauda… sincer, singurul dezavantaj ar fi pretul produselor care este putin piperat. Insa daca mergi si iti alegi cateva mostre, se ofera 5 gratuit, vei putea observa pe care dintre ele merita sa ti le achizitionezi si, cu siguranta, isi vor merita banii. Daca habar nu ai ce sa alegi, ei iti ofera consultanta, la fel cum am primit si noi, inainte primirii testerelor pentru acasa:

Daca mergi pe la ei intr-o vizita, vei putea descoperi gratuit ce tip de ten ai, ce produse ti se potrivesc,

dar si nivelul de hidratare al tenului ori al pielii corpului. Va recomand sa incercati!

Atmosfera a fost super-friendly, baloons and bloggers all over, oameni faini si multa buna dispozitie! Sa nu uitam de barul cu mancare. Burgerul ala vegetarian cu cartofi si sos barbeque… Imi ploua deja in gura!


La acest eveniment am purtat un top floral Fims Romania, pe care am ales sa il port asimetric, ascunzand una dintre maneci sub volanul bluzei.

Pantalonii albi sunt HM, pantofii ZARA iar geanta Jadu.ro.

Photos: Silviu Burian

Ai auzit despre Kiehl`s? Daca da, ce produs iti place cel mai mult?

Pe blog, urmeaza al doilea look Mihu’ Boutique, asa ca ne vedem curand!

Cu drag,

Alina

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.