#You Asked: Spring Essentials 2018


1 #YouAsked

just press play and enjoy the ride

După cum v-am promis, încep de astăzi o nouă categorie pe blog: #YouAsked. O să realizez articole cu subiecte pe care o să le propuneți chiar voi! @mariabarbatei m-a rugat, pe Instagram, să scriu despre cum îmi pregătesc eu garderoba pentru primăvară și ce piese consider eu că sunt must-have anul asta . Pornind de la ce m-a rugat ea , voi scrie o lista cu piese vestimentare BASIC , must-have. O să mă raportez la câteva piese pe care le putem asorta ușor cu orice, care ne scot din încurcătură și în care să arătăm bine indiferent de trendurile din fashion. Cine mai ține cont de alea ?

TOP BASIC CLOTHES WE NEED FOR SPRING

  1. Basic White T-shirt – un tricou alb simplu, curat.
  2. Basic Black T-shirt – un tricou negru, poate fi chiar și un maieu.
  3. Bluza cu dungi, navy style.
  4. Cămășă simplă, cu prinț sau alb/negru/crem.
  5. Fustă mini din imitație piele și fitting perfect pe talie. Talie înaltă, desigur.
  6. The perfect Blazer – nu orice blazer, un blazer de calitate cu un croi impecabil, care să îți vină că și turnat – de care să ai grijă că de o piesă de muzeu
  7. Pantaloni țigaretă/capri – la fel, să vină că și turnați pe ține, material foarte bun. Sunt ideali în combinație elegantă alături de blazer, un sutien din dantelă și o pereche de sandale strappy sau într-o combinație sporty cu un tricou basic și o pereche de adidași albi. Think smart.
  8. The perfect Blue Jeans – o pereche de jeans care să îți vină perfect, într-o nuanță clasică de albastru, dintr-un material de blug – (nu acele perechi elastice de blugi)
  9. The perfect Trench – am câteva trench-uri, dar visez la unul crem care să îmi vină atât de bine încât să nu mai vreau să îl dau jos…
  10. Maleta – alege alb, negru, dungi, crem pentru a putea să o integrezi cu orice.
  11. Rochie lejeră de primăvară poate cu sistem wrapped și decolteu în V, prinț multicolor, albă, neagră, crem sau roșie.
  12. O salopetă cu pantalon, dintr-un material subțire poate chiar bumbac, dacă găsești să aibă spatele gol ar fi perfect – promit că o să te ajute enorm în garderobă.
  13. Leather jacket/ Denim jacket – n-are sens să mai aduc în discuție motivele.
  14. Bocanci – de câțiva ani port în exces bocanci. Aveam mai demult o pereche de la Bershka, i-am purtat până când i-am distrus: măcar au văzut 2 ediții EC. Acum am o pereche de la Stradivarius – au fost 170lei sau ceva de genul și merită toți banii.
  15. Adidași albi/negri
  16. Sandale fără toc, piele
  17. Sandale cu toc cu baretă subțire, negre
  18. Mules – chiar mă gândesc serios să îmi achizitionez o pereche, am văzut ceva la Bershka și HM(aștept o săptămână două pentru a vedea dacă chiar am nevoie de ei).
  19. Sunnies – o pereche e suficientă! trebuie doar să probezi câteva sute de perechi până când vei vedea ce model te prinde cel mai bine, apoi să te asiguri că au protecție solară și sunt de cea mai bună calitate. (Asta o să fac cât de curând!)
  20. O geantă de calitate, într-un model timeless pe care să o poți purta la orice.
  21. Un rucsac negru, simplu – poate personalizat cu diverse accesorii de tine.
  22. Lenjerie intimă lejeră, din dantelă – vezi colecțiile Jolidon 
  23. Pijamale perfecte – eu nu mă pot despărți de pijamalele realizate de Ana Popova

O să spuneți că e o listă boring. Poate. Dar avem nevoie de lucruri basic, boring ca să avem o baza bună pentru outfit-urile noastre. Pe lângă aceste piese poți adaugă culoare, nebunie, paiete pentru a avea un look exact cum îți dorești. O să îți arăt spre exemplu cum am folosit 3 piese basic din cele pe care le-am enumerat mai sus și am realizat un outfit nu tocmai boring, aș zice. Se iau piesele basic: geacă de piele, maleta și bocancii; la care se adaugă o pereche ceva mai îndrăzneață de pantaloni cu paiete și o pereche de ochelari cât-eye, formă exagerată într-o culoare puternică de roșu.

Photos by Bunzac Andrei

Credits to Bunzac Andrei

Aș fi cea mai happy dacă mi-ați scrie care e lista voastră cu top articole vestimentare pe care trebuie să le avem în dulap la început de primăvară(și nu numai)! Sunt curioasă care dintre cele pe care le-am enumerat eu se regăsesc la voi în garderoba. Aștept cu drag mesajele voastre.

Curioase să vedeți cine va fi următoarea dintre voi care va genera inspirație pentru un articol pe blog? ❤

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.