Music Outdoor Experience aka MOX aka Măăăăăăi!


Nici nu mai tin minte, pana anul acesta, cand am fost ultima oara plecata undeva cu cortul. Weekend-ul asta ne-am luat corturile, hainele groase, hainele de vara si-am pornit spre o experienta noua, pentru mine. Un festival mic, cu aproximativ 1000 persoane, in Valea Draganului la Music Outdoor Experience.

Nu stiu daca ar fi om sa nu-i placa sa stea in natura, sa nu aiba program si sa poata explora valea dupa bunul plac. Nu pot sa aleg un singur lucru care mi-a placut cel mai mult, insa pot sa enumar cateva: erau zeci de corturi pe unde intorceai capul, iar daca cineva urla: “Măăăăăăi!” urmau imediat dupa inca cateva persoane cu aceeasi expresie si cu tot cu ecou; noaptea, puteai intr-adevar sa stai sa admiri stelele, era o vedere superba; cainii, caii sau oile isi faceau aparitia din cand in cand in vale; mesele de dimineata cu zacusca de fasole, pateu si legume; prima gura de aer cand ieseam din cort, dimineata la 8; cuibaritul langa foc, seara, cand se facea frig; cafeaua de dimineata bauta langa cort, cu un view superb; faptul ca desi alunecam in cort pentru ca nu prea gaseam loc drept unde ne doream noi, adormeam foarte repede si ma trezeam odihnita…

As putea sa continui cu lista asta pana maine. Cert e ca trebuie sa experimentezi pe pielea ta un festival de genul asta. Un fel de viata la tara, dar cu muzica faina si aceeasi prieteni cu chef de distractie langa tine. In poza de mai sus e Main Stage, o scena mica dar faina. Dupa alte festivaluri pline de lume, agitatie si nebunie jur ca e exact ce trebuie. Oricum experienta asta e altfel pentru fiecare, ai zeci de posibilitati sa-ti petreci timpul acolo.

Desi semnalul era destul de slab, logic, erau locuri unde puteam gasi si reuseam sa ma conectez la internet. Am limitat oricum, voit, sa stau pe telefon, pentru ca mi-am dorit ca experienta sa fie una relaxanta, detasata, un moment de respiro pentru mine. Insa, imi place sa impartasesc cu voi ceea ce experimentez, atunci cand consider ca trebuie sa incerce si alti oameni experienta asta faina. Cu ajutorul bateriei externe ANKER de 10.050 mAh, de pe eastcom.ro, am reusit sa imi incarc telefon oriunde – foarte rapid. M-a ajutat enorm sa pot face asta ca sa pot sa dau de prietenii mei; sa-mi luminez calea ori cortul, noaptea; ori sa fiu putin mai aproape de voi, prin cateva postari. S-a potrivit perfect momentul in care am primit aceasta baterie cu plecarea la MOX. Chiar a fost un real ajutor, recomand oricui, mai ales persoanelor active: atat in viata reala cat si pe telefon prin retelele de socializare.

Am purtat un outfit complet de pe Jadu.ro pe timpul zilei cand era foarte cald, seara ne infofoleam cu tot ce prindeam. Pantofii sport sunt din Deichmann, iar ochelarii de soare de pe Josephine.ro

Ne-am plimbat pana la masina, pentru ca nu puteai urca pana la locatie, am admirat peisajele, am vizitat barajul din vale, am facut un picnic ad-hoc in padure, ne-am baut cafeaua la terasa unei pensiuni… Fara graba, fara griji.

Ai fost la MOX? Cum ti s-a parut? 

Daca n-ai fost, trece-l pe lista la anul, merita incercat macar o data.

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.